2021. július 29. csütörtök >> Márta, Flóra  

 
       
   

Vendégkönyv

   
 

Ossza meg velünk Ön is élményeit, véleményét! >>

 

Bejegyzések száma: 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-108    Listázás: 41-50

Küldte: Hópehely

Budapest 

Kedves Judit... Igaz már több mint egy éve írta le sorait,de én csak most láttam meg. A Diana panzióban én egy éjszakát töltöttem,és semmi olyan negatívumot nem tapasztaltam ,mint Ön... Tiszta,rendes hely volt,az ágy rendkívül kényelmes,és vezetője Ládi úr a legkedvesebb,legszolgálatkészebb ember akivel valaha is találkoztam...

E-mail:

2011.05.24. 11:23


Küldte: Karolina

Budapest 

Sokat kirándulunk a Mátrába,- minden évszakban elbűvöl. Füredet azért szeretjük, mert csendes, kedvesek az emberek, sokfelé vezetnek túraútvonalak, amik jól vannak jelölve. Tavaly ősszel is arra jártunk, de nem tudtuk megvásárolni azt a kerámiát amit Várkonyi Maréza keramikus iparművész kirakatában kinéztünk, mert későn értünk az üzlethez. Kerestük Mátrafüred honlapján, de nem találtuk,- nem is értettem miért, hiszen ez az egyetlen bolt, ahol ajándékot érdemes vásárolni. Na, de a telefonkönyben ráleltünk, fölhívtam, nagyon kedves volt és legnagyobb csodálkozásomra postán elküldte a kért házszám-táblát, így ezzel lephettem meg a édesanyámat, karácsonyra. Ez a gesztus méginkább szívünkbe zárta ezt a kis hegyi települést.

E-mail:

2011.01.28. 20:13


Küldte: Petrovics Kitti

tura  

3 és fél éves vagyok,és 1 éves voltam,amikor Fallóskúton megkereszteltek.Nagyon szép ott minden,és nagyon kedves volt az atya is.Azóta minden szülinapomon kimegyünk oda anyukámmal és apukámmal,viszek virágot Istenkének,így köszönöm meg,hogy szeret engem és vigyáz rám!

E-mail:

2011.01.23. 21:12


Küldte: Fanni

Budapest 

! én 12 éves vagyok és edző táborban voltam a nyáron mátraszentistvánon a Gyopár panzióban . Nagyon jó volt közel volt a focipálya és kirándulni is eltudtunk menni. még az idő is kedvező volt mondtam is az edzőmnek hogy jöhetnénk ide januárba is táorozni de akkor nem fürdőruhával hanem silécekkel. Szuper volt és másnak is ajánlom táborozn de családosan is .

2010.10.23. 13:20


Küldte: Tamás

Budapest 

Kedves Mátra kedvelők! Pár héttel ezelőtt jártunk a Mátrában feleségemmel, egész pontosan Mátrakeresztesen, a Templomvölgy Resortban. Azt hiszem egy olyan kis ékszerdobozra találtunk, amely minden tekintetben egyedülálló mind a Mátrai vendéglátást és a hazai idegenforgalmat illetően is. Sok felé megfordulunk évente, de bátran állíthatom, eddig ez a kedvenc helyem! Tökéletes pihenés, gyönyörű épület, elegáns, ízléses berendezés, rendkívül kedves kiszolgálás, finom, házias ételek, jó borok és pálinka. Alig várjuk, hogy visszatérjünk, reméljük jó lesz a tél, mert innen szeretnénk majd kijárni a mátraszentistváni Síparkba is, mindössze 10 perc kocsival... Mindenkinek ajánlom!

E-mail:

2010.10.01. 16:05


Küldte: Ládi István

Mátrafüred 

Simon Péter barátom hívta fel a figyelmem az oldalon olvasható bejegyzésre, melyet Judit követett el március 01-én az általam vezetett Diana Panzióval kapcsolatban. Nagyon szomorú lennék, ha a választékos, a többszörös jelzős szerkezetekkel teli tűzdelt minősítése megállná a helyét. Amit leírt az rendkívül rossz színben tünteti fel a panziót, mellyel számomra közvetlen és közvetett károkat is okoz. Ettől függetlenül nem szeretném, ha az írást eltávolítanák, mert az megfutamodás lenne részemről. A tevékenységünk a nyilvánosság, Önök, vendégek előtt zajlik, a szolgáltatásaink minden eleméről véleményt formálnak, így is van rendjén. 2005. januárjától vezetem a házat, igyekeztem minden általam vezetett szálláshelyen jó színvonalú, értékarányos szolgáltatással a vendégeink rendelkezésére állni. Judit nem volt a vendégünk, kolléganőm elmondása alapján 10 percet tartózkodtak a szobában majd elmentek vacsorázni és már csak a párja tért vissza közölni, hogy a szoba nem felel meg a számukra. Ezt akkor is tudomásul vettük, és ma is elfogadjuk, ha a vendégünk nem erre vágyik ( a képeken a valós bútorzat látható, szándékosan nem tettem fel a felújított szobáink képeit, mert még nem mind készült el ). Ami elszomorított, az a vélelmeinek hangsúlyos, már-már tényként történő beállítása a fürdőszoba fertőző voltáról és a \"rovarokról\", melyekkel nyilvánvalóan nem találkozott, de azért vette a bátorságot, hogy ezzel riogassa leendő vendégeinket. A vendégeink megtévesztésére törekvést, mint üzletpolitikánk legfőbb jellemzőjét pedig kategórikusan visszautasítom, nem sértett önérzetem, de kollégáim lelkiismeretes munkájának okán.

2010.05.05. 18:04


Küldte: Márté Sándor

Mátraszentimre 

Eladó: Mátraszentimre Eötvös u. 28. kétszintes, terméskőből készült nyaraló. Érdeklődni, tel.: 06-30-367-96-42

2010.04.28. 08:40


Küldte: Ági és Walter

Szigethalom 

Kedves Mindenki! Egy remek hétvégét sikerült eltöltenünk Domoszlón és környékén. Van itt minden amit csak kívánhatunk. Lehet kirándulni, bort kóstolni, lovagolni vagy csak egyszerűen élvezni a falusi csendet és nyugalmat. Egy roppant kellemes kis vendégházban szálltunk meg méghozzá a Kedves Néni Vendégházában. Csendes kis utcában, de azért nem messze a falu központjától közel a bolthoz van ez a hangulatos kis ház. Szépen és igényesen berendezett kis parasztház amely minden igényt kielégít. Roppant jól éreztük magunkat, amiben nagy szerepet játszott ez a remek szállás és a Kedves Néni vendégszeretete! Köszönjük!

2010.04.19. 14:22


Küldte: János

Budapest 

Kedves Szálláskereső Társaim! Nemrégiben családommal eltöltöttünk egy csodálatos hosszú hétvégét Mátrakeresztesen, a nemrég megnyílt Templomvölgy Resortban. Az épület volt korábban a falu temploma, előtte vadászkastélyként funkcionált. Most családi vállalkozásban szálláshelyként üzemel. A ház és a környezet egyedülállóan impozáns, a belső terek és a szoba csodálatos, magas színvonalú, minden igényt kielégítő, a kiszolgálás kiváló - mintha szállodában lenne az ember - az ételek finomak, bőségesek (itt jegyezném meg, hogy a nagymama féle almás-habos sütemény észbontóan jó volt!!!). A házigazdák nagyon kedvesek, tényleg mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat és zavartalan legyen a pihenésünk. Úgy tudom, hogy az étkező egyben konferencia terem is, tehát akár vállalati képzések vagy konferenciák is szervezhetők oda. Annak, aki családias hangulatú, színvonalas helyet keres, csak ajánlani tudom a Templomvölgy Resort begin_of_the_skype_highlighting     end_of_the_skype_highlighting Mátrakeresztest. A kíváncsibbak kedvéért a szállás honlap címe: www.templomvolgy.hu János Budapestről

E-mail:

2010.04.15. 15:26


Küldte: Anikó

Dunakeszi 

Érdeklődnék,hogy Mátrfüreden hol érdemes szobát kivenni,kivéve Diana panzió,amiről most olvastam hogy milyen rossz. És érdekelne Mátraházén szálláslehetőség is.Köszönöm a segítséget!

E-mail:

2010.04.15. 14:47


Bejegyzések száma: 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-108    Listázás: 41-50   Háttérképek

   Képernyőpihentető

   Kérdőív a Mátráról

   Feliratkozás hírlevélre

 

Korábbi szavazások

 

Nyitó oldal   |   Oldaltérkép  |   Impresszum   >>   Utolsó frissítés: 2019.02.26.  <<   Lap teteje