2019. január 16. szerda >> Gusztáv  

 
       
   

Szállás >> Lifestyle Hotel Mátra****superior

   
 

Szálláshely

Lifestyle Hotel Mátra****superior

Kategória

 Szálloda

Cím

3232 Mátraháza,

Telefon

21/300-7200, 30/334-055

E-mail

info@hotelmatra.hu

Web

www.hotelmatra.hu

Egyéb:

Szép Kártya:  Hungarycard:  HVG Klubkártya: Mátra kártya:

 

Képgaléria Képgaléria

 

Bemutatkozás

Miért LIFESTYLE és miért LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA?

A kikapcsolódás és néhány kellemesen eltöltött nap mellett szeretne a szálloda  egy kicsit többet is nyújtani a vendégeknek, ezért hordozza magában már a szálloda neve is a „lifestyle”, azaz életmód, életstílus kifejezést. Az élet sokkal teljesebb, ha a fizikai, érzelmi, közösségi, spirituális és mentális területek mind összhangban, egyensúlyban vannak egymással. Hogyan segíthet ebben egy szálloda? A nyugodt, csodálatos erdei és hegyi környezet, a természetet idéző szállodai belső kialakítások adottak a spirituális, mentális feltöltődéshez. Amit ehhez hozzá tud tenni a szálloda , az a  különböző aktivitási igényekhez szabott programajánlatok, egy új szemléletű spa és számtalan variáció a gasztronómia területén is.

           

Szolgáltatások

Szobák száma

Férõhelyek száma

Komfort

Étkezés

114

250

fürdőszobás szobák, minibár klíma berendezés, LCD LED TV műholdas csatornákkal és média lejátszási lehetőséggel USB csatlakozáson keresztül, telefon,  laptop méretű szobai széf, hajszárító és WIFI.

félpanzió

 

További szolgáltatások:

A berendezések és a színek az évszakokat idézik a betérőben, míg az 1200 négyzetméternyi wellness részleg mélykékje nyugalmat áraszt már a belépéskor is. Az életmódszálloda jegyében a gasztronómiában is ügyelnek erre, a hagyományos ízek mellett a tréség jellemző palóc ízei is megtalálhatók kínálatukban. Az aktív turizmus kedvelőknek segway és nordic walking túrákat, kerékpár- és szánkókölcsönzést biztosítanak. Ma még ritkaságszámba megy, ám itt fűtött sí- és kerékpártároló is a vendégek rendelkezésére áll. Különleges életmódcsomagok mellett akár egynapos felüdülésre is várják a vendégeket.

Akciós csomagajánlatok www.hotelmatra.hu

 


   Háttérképek

   Képernyőpihentető

   Kérdőív a Mátráról

   Feliratkozás hírlevélre

 

Korábbi szavazások

 

Nyitó oldal   |   Oldaltérkép  |   Impresszum   >>   Utolsó frissítés: 2018.06.01.  <<   Lap teteje