2020. december 4. péntek >> Borbála, Barbara  

 
       
   

Szállás >> Öregház vendégház

   
 

Szálláshely

Öregház vendégház

Kategória

 Magánszállás

Cím

3263 Domoszló, Rákóczi u. 16.

Telefon

20/460-7256

E-mail

zajazsuzsa@gmail.com

Web

oreghaz.domnet.hu

Egyéb:

Szép Kártya:  Hungarycard:  HVG Klubkártya: Mátra kártya:

 

Bemutatkozás

Domoszló, a Mátra déli lábánál fekvő hangulatos település. Ideális hely mindazoknak akik a csendet, nyugalmat kedvelik, de a kalandra, vagy éppen a gasztronómiai különlegességre vágyók sem csalódnak.

A vendégház a település egyik csendes mellékutcájában található. Gazdag programajánlattal várjuk vendégeinket!

 

A Tarjánka-völgyi szurdok hazánk talán legszebb szurdokvölgye, fokozattan védett természetvédelmi érték. Csak vezetővel látogatható! Szakavatott vezetőt biztosítunk a 3-5 órás programhoz.

Bemutatjuk vendégeinknek a település látnivalóit: Honfoglalási emlékmű, középkori római katolikus templom, a község védett fái, régi építészeti emlékek (pincék, házak). Érdeklődés esetén horgásztói séta, erdei gyümölcsszedő és gombagyüjtő kirándulás, „Kilátó”-túra, „Kolibiszkai” kirándulás, „Hosszúhegy-Ördögvályú” túra, „Oroszlánkő-várrom” meghódítása is szerepel ajánlatunkban.

 

A gasztronómiai érdekességek közül a fahamuval fűszerezett domoszlói lángost tudjuk ajánlani, amelyet a ház kertjében lévő kemencében készítünk el vendégeinknek. Természetesen nem hagyható ki a Bánszki pincészet sem, ahol 100 féle borból lehet válogatni.

 

Szolgáltatások

Szobák száma

Férőhelyek száma

Komfort

Étkezés

4

10

fürdőszoba

önellátás

 

További szolgáltatások

A felújított, régi parasztházban található négy szobához két fürdőszoba tartozik. A négy szobából egy szoba külön bejáratú, ehhez saját fürdőszoba tartozik. TV az étkezőben található. A konyhában főzési lehetőség biztosított. A kertben fedett terasz alatt bográcsozhatnak, grillezhetnek vendégeink. Ősszel a Bánszki pincészet boraihoz a kert diófáiról szemezgethetünk. A kertben sátorozni is lehet. Téli estéken tágas társalgó biztosítja a kényelmet.

 

Árak

Szállás:

2500 Ft/fő/éj

Étkezés:

reggeli: 500 Ft

ebéd: 800 Ft

vacsora: 700 Ft

Üdülési csekket elfogadunk!

Mátra kártya elfogadóhely

 

  


   Háttérképek

   Képernyőpihentető

   Kérdőív a Mátráról

   Feliratkozás hírlevélre

 

Korábbi szavazások

 

Nyitó oldal   |   Oldaltérkép  |   Impresszum   >>   Utolsó frissítés: 2019.02.26.  <<   Lap teteje