2019. január 16. szerda >> Gusztáv  

 
       
   

Szállás >> Hegedűs vendégházak

   
 

Szálláshely

Hegedűs vendégházak

Kategória

 Magánszállás

Cím

3261 Abasár, Fő út 5. és Fő út 49.

Telefon

37/360-690, 30/488-9671

E-mail

kagylo4@freemail.hu

Web

www.abasariszallas.hu

Egyéb:

Szép Kártya:  Hungarycard:  HVG Klubkártya: Mátra kártya:

 

Képgaléria Képgaléria

 

Bemutatkozás

Abasár a fővárostól az M3-as autópályán mindössze 40 perc alatt elérhető, így a vendégház és szolgáltatásai kiválóan alkalmasak egy-egy hosszú hétvége eltöltésére családoknak, baráti társaságoknak. Abasár megközelíthető autóval mind Gyöngyös, mind Mátrafüred irányából is. A vendégház a település legmagasabb pontján fekszik, ablakaiból csodálatos kilátással Abasárra, a Sár-hegyre és a Mátrára. A Sárhegy közelsége miatt gyakran szabad szemmel láthatóak a hegyen élő nagyvadak. A vendgéház egész évben várja vendégeit. A visontai motocross pálya mindössze 1 km-re a vendégháztól, gyalogosan egy kis akácoson keresztül közelíthető meg.

 

Szolgáltatások

 

Férőhelyek száma

Komfort

Étkezés

I. számú Vendégház

5 db szoba 16 férőhely

Minden szobában TV, wifi elérhetőség, mindkét szinten klímaberendezés, hűtőszekrény, mikrosütő, fürdőszoba, külön illemhely, teraszok. A földszinten található a teljesen felszerelt nagy méretű konyha, illetve a szintén nagy méretű étkező.

önellátás

II. számú Vendégház

3 db szoba 12 ferőhely

Teakonyha, nagy előszoba, két fürdőszoba

önellátás

 

További szolgáltatások

A vendégek pihenését, kikapcsolódását szolgálják a kényelmes, klimatizált szobák és apartman, tetszőleges férőhely-kialakítással. A szálláshely bababarát. Igény szerint svédasztalos reggeli kérhető. Előzetes egyeztetés alapján vacsora is rendelhető (vadételtől a kímélő ételekig). Az ezeréves családi pincében díjnyertes, csodálatos zamatú borok kóstolására is van lehetőség, igény szerint vacsorával és zeneszolgáltatással. A házigazda jóvoltából vadászati lehetőség is a vendégek rendelkezésére áll. A téli hónapokban disznóvágás, disznótor várja a különleges programokat kedvelőket. A kertben a melegebb hónapokban nyársalás, bográcsolás, grillezés, illetve fürdési lehetőség. A lakásban a háziasszony által készített festmények tekinthetők meg. Továbbái szolgáltatások: internet kapcsolat, tv, pingpong.

Pincefogadó, borkóstolás, borvacsorák: nagyobb csoport befogadására alkalmas pincénkben, kultúrált körülmények között, 10 fő felett vállaljuk borkóstolók, zenés mulatságok, vacsorák lebonyolítását.

 

„Ha rossz a kedve, nálunk jó kedvre derül!

Pihenjen s vígadjon, nálunk nem sokba kerül!”

 


   Háttérképek

   Képernyőpihentető

   Kérdőív a Mátráról

   Feliratkozás hírlevélre

 

Korábbi szavazások

 

Nyitó oldal   |   Oldaltérkép  |   Impresszum   >>   Utolsó frissítés: 2018.06.01.  <<   Lap teteje