2022. szeptember 24. szombat >> Gellért  

 
       
   

Gyógyturizmus >>Fenyves Gyógyközpont

   
 

 

Fenyves Gyógyközpont — Termoterápiás Egészség Központ

 

2007-ben nyitotta meg kapuit Magyarország első Termoterápiás Egészség Központja. A Feldebrőn található háromhektáros egykori Károlyi kúria területe minden szempontból alkalmas egy ilyen központ működtetésére. A település szélén található szépen gondozott parkban található épületegyüttes ideális helyszín kikapcsolódásra, regenerálódásra. A központban működtetett termoterápiás gépek és egyéb berendezések, a tornaterem és medencék az egészséges életkedv helyreállítását szolgálják.

 

Azokat a pácienseket várják, akik a hagyományos orvoslás mellett a természet öngyógyító erejére építő hőterápiás kezelést és ennek valamely kiegészítőjét választják. A Fenyves Gyógyközpont bentlakásos rendszerű, szállodai színvonalú, családias hangulatú elhelyezést kínál a rövidebb-hosszabb ideig itt tartózkodók számára. A kezelések mellett lehetőség nyílik változtatni az eddigi életmódon, táplálkozási szokásokon. Az egy-két hetes tartózkodás elegendő ahhoz, hogy testileg, szellemileg és lelkiekben megújulva térjen haza, folytathassa munkáját.

 

A Termoterápia lényege

 

A nap távoli infravörös sugárzása szemünk részére láthatatlan. Áthatol bőrünkön, behatol szöveteinkbe anélkül, hogy káros mellékhatása lenne. A távoli infravörös sugár serkenti a vérkeringést, aktivizálja az immunrendszert. A nyirokkeringés javításával elősegíti testünk méregtelenítését. A szem által láthatatlan távoli infravörös sugár jótékony hatása, a kellő testmozgás, a helyes táplálkozás, a megfelelő oxigénbevitel és a helyes mennyiségű folyadék fogyasztása kiegyensúlyozott, egészséges élethez juttat bennünket.

A Fenyves Gyógyközpontban 2 ágyas, fürdőszobás szobákban történik az elhelyezés, napi háromszori étkezéssel.

 

Információ: szállások menüpont alatt

 


   Háttérképek

   Képernyőpihentető

   Kérdőív a Mátráról

   Feliratkozás hírlevélre

 

Korábbi szavazások

 

Nyitó oldal   |   Oldaltérkép  |   Impresszum   >>   Utolsó frissítés: 2019.02.26.  <<   Lap teteje